header

Ook in 2016 heeft de Plattelandscoöperatie zich in Noord en Midden Limburg, samen met vele gemeenten, agrariërs, adviseurs en de provincie, ingezet om bedrijven en initiatieven voorwaarts te helpen. Hiermee dragen we bij aan het trotse gevoel van plattelandsbewoners  op hun bedrijf/initiatief in de groene landschappelijke omgeving.
Naast integratie van bedrijven, zijn er ook impulsen geweest om natuur/ecologie en het agrarisch cultuurlandschap nog aantrekkelijker te maken voor mens, plant en dier. Zo hebben we de Bij en Vlinder als ambassadeur gesteld voor landbouw en ecologie!
Steeds weer de brug tussen boerderij en maatschappij met een open oog naar de leesbaarheid van het landschap en ecologie, mét gezamenlijke trotsheid en oog voor een vitale agrarische sector!

Het nieuwe jaar 2017 is begonnen en we hopen dat dit een gezond en mooi jaar mag worden, waarin we graag in samenwerking met jullie weer vele plekken een stap voorwaarts helpen.

Zijn er vragen, ideeën of initiatieven over planvorming, subsidies, uitvoering en beheer of wat dan ook: neem contact op!